Työnjohto

Osaamisemme korostuu LVI-suunnittelussa ja työnjohdossa.

Turun LVI-pisteellä on yhteistyökumppanit joilta löytyy tietotaito pientaloasumisen LVI-suunnitteluun. Huolehdimme, että saat taloudellisen ja toimivan suunnitelman, jossa on huomioitu myös alan viimeisimmät uutuudet. Saat halutessasi myös suunnitelman yhteydessä tarjouksen suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen.

Voit tulla tutustumaan tuotteisiin Turun toimipisteeseemme. Meiltä löytyy myös verkkokauppa, jonka kautta voit tilata haluamasi ratkaisut valmiiksi noutoa varten. Suosittelemme, että kysyt meiltä vinkkejä ja sinun kohteeseen sopivia ratkaisuja ennen materiaalien ja kalusteiden lopullista valintaa.

Ota yhteyttä »

Työjohto, kvv- ja iv-työnjohtaja

Pätevä kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja vastaa lain edellyttämällä tavalla uudisrakentamisessa ja saneeraamisessa kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen, sekä niihin liittyvien laitteistojen, sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä.

LVI-työt tulee tehdä ohjeiden ja määräysten mukaisesti, joten muista valita alan ammattilainen työnjohtajaksi. Kvv-työnjohtajalla on vastuu hyväksymistään töistä.

Ota meidät mukaan projektiisi, olipa tarpeesi suunnittelussa, kalusteissa tai kokonaisvaltaisessa urakoinnissa. Palvelemme kaikkialla Turussa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä

Katso myymälän tarjoukset

Tutustu tarjouksiin »