Kylpyhuone edullisesti Turku

Turun LVI-Piste auttaa sinua tekemään parhaat valinnat, jotta kylpyhuoneesi olisi viihtyisä, toiminnallinen ja taloudellinen.

Kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin asioihin,jotta tilasta saadaan mahdollisimman mukava: hanat, kalusteet ja riittävä ilmanvaihto, sekä taloudellinen vedenkäyttö ovat tärkeitä.

Turun LVI-Piste auttaa sinua tekemään parhaat valinnat, jotta kylpyhuoneesi olisi helppohoitoinen, kustannustehokas ja viihtyisä. Meiltä löydät niin perinteiset kuin modernit kalusteet kylpyhuoneeseen.

Ota yhteyttä »

Spa tunnelmaa omaan kylpyhuoneeseen?

Pätevä kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja vastaa lain edellyttämällä tavalla uudisrakentamisessa ja saneeraamisessa kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen, sekä niihin liittyvien laitteistojen, sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä.

LVI-työt tulee tehdä ohjeiden ja määräysten mukaisesti, joten muista valita alan ammattilainen työnjohtajaksi. Kvv-työnjohtajalla on vastuu hyväksymistään töistä.

Ota meidät mukaan projektiisi, olipa tarpeesi suunnittelussa, kalusteissa tai kokonaisvaltaisessa urakoinnissa. Palvelemme kaikkialla Turussa ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä

Kylpyhuoneen kalusteet

Joskus myös esimerkiksi WC-istuimen vaihto uuteen voi saada koko kylpyhuoneen tuntumaan taas uudelta.

Näissä asioissa Turun LVI-Piste auttaa sinua tekemään parhaat valinnat. Säilytystilojen suunnittelu on myös keskeinen asia, mikä parantaa kylpyhuoneen viihtyvyyttä. Myös puhtaanapidon helppous on tärkeä muistaa kylpyhuonetta suunniteltaessa.

Kylpyhuoneeseen tuleva luonnonvalo kannattaa hyödyntää suunnittelussa. Miltä kuulostaa, jos altaat olisivatkin asennettu suoraan ikkunan eteen? Tule ja tutustu monipuoliseen valikoimaamme paikan päällä ja verkkokaupassamme. Soita, jos et löydä etsimääsi. Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut kylpyhuoneesi remonttiin.

Ota yhteyttä

Katso myymälän tarjoukset

Tutustu tarjouksiin »